EL CF TORDERA ÉS AVUI EL CLUB CONVIDAT EN L’ENTREVISTA AMB LES ENTITATS DE CADA DILLUNS. EL MEMBRE DE LA JUNTA, JORDI MASSANA AVANÇA QUE LA PROPERA TEMPORADA EL CLUB TINDRÀ 4 EQUIPS DE FUTBOL SALA.


El CF Tordera tindrà la temporada vinent quatre equips de futbol sala. El club torderenc és avui el convidat a l’habitual entrevista amb les entitats de cada dilluns. El membre de la junta, Jordi Massana, avança les novetats de la secció de futbol sala, en un fragment de l’entrevista.

En l’entrevista dels serveis informatius de Ràdio Tordera, Jordi Massana també fa balanç de la temporada, del memorial Josep Barceló i parla sobre la nova junta directiva. L’entrevista amb el CF Tordera la podreu escoltar íntegrament després de l’informatiu de les 7 de la tarda o dissabte després de l’informatiu de la 1 del migdia.