Balanç positiu a la programació d’estiu del Casal de Joves


El Casal de Joves conclou la programació especial d’estiu amb una valoració molt positiva per les activitats que es van fer durant el mes de juliol. L’equipament jove municipal va anunciar una programació extraordinària pels mesos d’estiu, després que l’activitat presencial es trobés aturada durant els mesos de confinament.

 Així doncs, des del moment que es va permetre reprendre l’activitat amb les pertinents mesures de seguretat, el Casal de Joves de Tordera ha preparat diferents activitats que han tingut una bona acollida. Ho explica la tècnica de joventut, Carme López.

balanç casal de joves 1

La tècnica assegura que els joves que han anat a l’equipament eren perfectament conscients de la situació i sempre prenien les mesures de seguretat que es demanaven.

balanç casal de joves 2

Durant el confinament, però, el Casal va potenciar l’activitat digital a través de les xarxes socials. Sorteig, concursos, punts d’informació digital o propostes d’entreteniment telemàtic van ajudar als joves a passar-ho millor.

balanç casal de joves 3

La propera programació del casal de joves començarà durant la tardor i s’adaptarà a la situació sanitària del moment.