L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE, CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA EL GRUIX DE LES ACTIVITATS DE LA FESTA DEL VEÏNAT.


L’Associació de Veïns de Sant Pere està celebrant aquest dies la festa del veïnat.
Avui a dos quarts de 10 hi haurà el sopar popular a la pista i seguidament ball amb el duet Costa Brava. L’organització informa que s’ha tancat les inscripcions per participar en el sopar. La presidenta de l’associació de veïns, Rosa Maria Salarichs, avança algunes de les novetats de la festa d’enguany.

Rosa Maria Salarichs, espera una bona participació en totes les activitats organitzades.

Dissabte, dia 2 de juliol, a les 12 del migdia hi haurà xeringada i trencar olles per a la mainada a l’esplanada de davant del local social, a les 4 de la tarda primer concurs de coques artesanals, al local situat a l’avinguda Montseny, mentre que a les 5 hi haurà una nova festa infantil amb Pista americana, Toro Mecànic, Botty-Botty, i una xocolatada a la pista poliesportiva.
A les 11 de la nit correfoc a càrrec de la colla de diables de Tordera i a dos quarts de 12 començarà el ball de festa patronal amb el grup Costa Brava.
Diumenge, 3 de juliol, els actes es reemprendran a les 10 del matí amb una cursa infantil de bicicletes. Les inscripcions seran a dos quarts de 10 al local del carrer circumval·lació. A la 1 del migdia hi haurà la missa i seguidament un vermut popular.
A les 6 de la tarda, primer concurs de menjar síndries. L’organitzador, Joan Mas explica el funcionament del concurs.

Les inscripcions per participar al concurs es poden fer fins una hora abans de l’inici de l’activitat.
Diumenge, a les 7 s’ha previst una cantada d’havaneres amb el grup Les veus del mar de Canet, a la mitja part es farà un homenatge a la persona de més edat del veïnat. A continuació també hi haurà el lliurament de premis del concurs de pintura infantil i coques.
A les 10 de la nit hi haurà el ball fi de festa amb el duet de la Costa Brava.
Durant el transcurs del ball de diumenge s’escollirà la nova pubilla del veïnat que substituirà a Anna Camps i serà candidata a pubilla de Tordera.