Anul·lat l’aplec de Roca-Rossa, salvant la missa a l’exterior del monestir


La situació sanitària ha obligat a suspendre el tradicional aplec de Roca-Rossa del 15 d’agost. L’anunci de la cancel·lació de l’activitat l’ha fet l’entitat organitzadora que cada any, en aquestes dates, organitzava una paella, activitats infantils i missa, entre d’altres activitats.

La despesa que suposa haver de protegir l’espai sanitàriament, és un dels motius pel qual és impossible realitzar cap tipus d’activitat. Ho afirma en Manel González, participant de l’associació de Roca-Rossa. Ho feia en declaracions al programa Tordera en Directe.

roca-rossa 1

Malgrat que no es poden celebrar activitats, el mossèn de Tordera, Salvador Juanola, oficialitzarà una missa al monestir de Roca-Rossa als exteriors. Tot i així, González explica què s’hi podrà fer.

roca-rossa 2

A més de les visites, no es poden fer més activitats d’acord amb les mesures de prevenció.