Terra Brava celebra la festa major aquest dissabte


L’associació cultural terra del vent ha reduït la festa major de la urbanització de Terra Brava. Les activitats, previstes tradicionalment pel segon cap de setmana d’agost, es concentren tot en un sol dia per culpa de la COVID-19. És una de les poques celebracions veïnals que es manté en peu, tot i que en un format menys extens del que es preveia.

Així doncs, la Festa Major de Terra Brava se celebrarà aquest dissabte 15 d’agost en activitats esportives i infantils. La jornada començarà a les 18:00h de la tarda amb un torneig de 3×3 de futbol i premis per als guanyadors. A més, una hora més tard començarà el campionat de petanca i el de dòmino. El president de l’associació, Tomás Ortega, destaca alguna sorpresa més que es prepara per dissabte.

terra brava 1

El president assegura que es complirà tots els protocols de seguretat. A més, s’ha optat per establir diferents franges d’horaris per evitar aglomeració de gent.

terra brava 2

Per participar de les activitats es pot enviar un missatge de whatsapp al telèfon: 685 83 00 88 (Tomàs Ortega).