L’ASSOCIACIÓ LA NOSTRA DANSA COMENÇA LES AUDICIONS D’ESTIU A LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA AMB L’ARRIBADA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ, PER LA REVETLLA DE SANT JOAN.


Com cada any, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, l’associació la Nostra Dansa, va organitzar l’arribada de la Flama del Canigó a Tordera. Les activitats per la revetlla van començar amb l’arribada de la flama a la Plaça del poeta Miquel Martí i Pol, des d’on va iniciar-se una cercavila fins a la Plaça de l’Església, acompanyada de la colla de diables. L?entitat va començar per la revetlla les audicions d? estiu i el tradicional curset de sardanes. El portaveu de l’associació La Nostra Dansa, Josep Megías, valorava la cercavila i la resta d’actes de la revetlla.

La revetlla de Sant Joan va acollir, com cada any, centenars de torderencs entorn a la Plaça de l’Església.