L’Associació de Dones Torderenques pateix per la possibilitat de no poder realitzar activitats per la situació sanitària


L’Associació de Dones Torderenques ha vist com la situació sanitària ha afectat de forma directa al seu calendari. L’entitat, acostumada a seguir el calendari escolar, va allargar les seves activitats fins a finals de juliol per tal de poder recuperar l’època d’inactivitat durant el confinament. Tot i haver pogut acabar el curs amb la màxima normalitat possible, pateixen pel curs vinent.

L’associació no compte amb un local propi i realitzen la major part de les activitats a les diferents escoles del municipi, això suposa un risc de cara al curs vinent ja que des de l’entitat creuen que aquesta cessió de l’espai per a l’associació es veurà afectada degut a la situació sanitària. Escoltem Noemí Romera, tresorera de l’Associació de Dones Torderenques.

Dones 1

Des de l’associació fan una crida per tal de poder tenir local de cara al curs vinent.

Dones 2

L’Associació de Dones Torderenques va ser creada fa 5 anys i cada curs realitza activitats per a totes les seves sòcies. Noemí Romera n’explica algunes.

Dones 3

Es pot contactar amb l’Associació de Dones Torderenques a través de les seves xarxes socials.