L’ASSOCIACIÓ LA NOSTRA DANSA ORGANITZA PER LA REVETLLA L’ARRIBADA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ A TORDERA.


Com cada any coincidint amb la revetlla de Sant Joan, l’Associació la Nostra Dansa organitza l’arribada de la Flama del Canigó a Tordera. Les activitats per la revetlla començaran a dos quarts de 10 amb l’arribada de la flama del Canigó a la plaça del poeta Miquel Martí i Pol, d’on farà una cercavila fins a la plaça de l’Església amb l’acompanyament de la Colla de Diables de Tordera. A les 10 de la nit, l’alcalde farà la lectura del Missatge del Canigó des del balcó de l’Ajuntament i seguidament hi haurà un espectacle de foc a càrrec de la Diables. El president de l’associació La Nostra Dansa, Jordi Camó, ha lamentat la poca participació dels torderencs, en anys anteriors, en aquest acte.

A partir de dos quarts 11, a la plaça de l’Església, hi haurà sardanes i balls vuitcentistes amb la cobla Bisbal Jove. A la mitja part es servirà coca i cava per a tots els assistents. També està previst l’inici dels tradicional curset d’estiu de sardanes, tal i com explica, Jordi Camó.

La revetlla de Sant Joan acull cada any centenars de torderencs entorn a la plaça de l’església. La revetlla de Sant Joan està organitzada per l’associació la Nostra dansa i la colla de diables Pere Botero.