La Peixera prepara un nou festival per aquest dissabte


“La Peixera” organitza un nou festival cultural al Parc Prudenci Bertrana de Tordera. “The Sun Cats” i “Mazoni” són els caps de cartell d’aquest acte que tindrà lloc el proper dissabte 15 d’agost. Un festival que és viable gràcies al “bon comportament” que es va viure durant la celebració de la nit de festival del passat juliol, segons es diu des de l’entitat organitzadora.

La membre de l’Associació La Peixera, Marta Dalmau, explica les actuacions de la jornada.

la peixera 1

Per a participar del festival cal adquirir una entrada anticipada d’un preu de 5€ en data límit fins el divendres 14. Els punts de venda d’entrada són a Cal Terrassà, a Xavi Palomera Fotografies o a l’Estanc Gibert (Malgrat de Mar). En cas de no poder adquirir l’entrada físicament, també es pot contactar per Whatsapp al telèfon: 659 26 42 80 o al número 646 98 67 11. Per tot plegat es preparen unes mesures de seguretat restrictives i que garanteixin el correcte desenvolupament de l’activitat. Ens ho explica la Marta Dalmau.

la peixera 2

L’obertura de portes és una hora abans de l’inici de l’espectacle. Hi haurà aforament limitat a 300 entrades. A més, recordem que és obligatori l’ús de la mascareta.