Creu Roja Alt Maresme reparteix 30 targetes moneder a Tordera


Creu Roja de l’Alt Maresme ha fet entrega de 30 targetes pre-carregades a famílies del municipi en situació de vulnerabilitat econòmica i social. Ho ha fet dins de la campanya “Creu Roja respon enfront a la COVID-19” amb la col·laboració del departament de serveis socials de l’Ajuntament de Tordera.

El repartiment s’ha realitzat durant aquest mes de juliol i no hi ha previsió que es produeixin més entregues d’aquestes targetes moneder. La coordinadora de la Creu Roja de l’Alt Maresme, Núria Llagostera, explica el projecte i l’entrega de targetes a Tordera.

targetes moneder creu roja 1

Les targetes estan carregades amb 100€ dels quals les famílies podran comprar aliments als establiments associats a la iniciativa, Bon Preu i Bon Àrea. Les designacions d’aquestes targetes han estat valorades prèviament per a l’equip tècnic de serveis socials que posteriorment han comunicat a la Creu Roja aquesta demanda definitiva.

La coordinadora, Núria Llagostera, també ha fet un balanç de totes les actuacions que s’han dut a terme des de la Creu Roja de l’Alt Maresme a la comarca.

targetes moneder creu roja 2

A més, han atès 63 persones tractades des de socors i emergències (repartiment de medicació a domicili) i 192 persones en projectes d’infància (educació) amb entregues de kits d’activitats i lúdico-formatives.

La Creu Roja de l’Alt Maresme i serveis socials de l’ajuntament han realitzat diferents convenis de col·laboració i suport destinats a les famílies de Tordera.