Cap de setmana de sardanes i balls folk a la Plaça


L’Associació Sardanista La Nostra Dansa organitza un cap de setmana d’actuacions. Com és habitual els estius, les sardanes i els balls tradicionals omplen la Plaça de l’Església per entretenir i animar les nits de divendres i dissabte. Aquest any, però, les ballades han hagut de ser substituïdes per audicions.

Per una banda, el cicle d’estiu de sardanes conclou avui amb l’actuació de la “Cobla Tres Vents”. Música d’arreu del món s’intercalarà al repertori de sardanes. L’acte serà a les 22:00h de la nit.

A la mateixa hora però de cares a aquest dissabte, 8 d’agost, audició de música tradicional. El “Grup Romaní” animarà la nit amb balls folk tradicional.

Recordem que per ambdues activitats és obligatori l’ús de la mascareta i l’aforament estarà limitat a les cadires distribuïdes a l’espai. A més, caldrà seguir les indicacions de l’organització en tot moment.