UN BON NOMBRE DE TORDERENCS JA HAN COMENÇAT A ADQUIRIR A LA BIBLIOTECA EL CÒMIC “UN VOL PER TORDERA”. AIXÍ HO EXPLICA LA RESPONSABLE DE LA BIBLIOTECA, MONTSE LLOPART QUE ÉS AVUI LA CONVIDADA EN L’HABITUAL ENTREVISTA AMB LES ENTITATS DE CADA DILLUNS.


Alguns torderencs ja han començat a recollir a la biblioteca el còmic, “Un vol per Tordera”, on es repassa l’història del municipi. L’Ajuntament ha repartit per totes les cases de Tordera una carta on s’indica que s’ha de presentar aquest document a la biblioteca i se’ls canviarà per un còmic. Així ho explica la responsable de la biblioteca de Tordera, Montse Llopart en un fragment de l’habitual entrevista amb les entitats de cada dilluns.

Aquesta setmana en l’entrevista amb les entitats, la responsable de la biblioteca, Montse Llopart ens presenta tots els racons del nou equipament i ens parla dels nous serveis que s’ofereixen per tots els torderencs. L’entrevista amb la responsable de la biblioteca de Tordera, Montse Llopart la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 7 de la tarda o dissabte desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.