La Policia Local incrementa el nombre de multes per abandonament il·legal de deixalles


Davant l’increment de l’abandonament il·legal de deixalles a les illes dels contenidors, l’Ajuntament de Tordera ha instal·lat noves càmeres de seguretat a punts estratègics. Del control de les gravacions per identificar els infractors se n’ocupa la Policia Local de Tordera.

El cap del cos de seguretat, Carlos Aleman, ha afirmat que és cert que s’ha viscut un augment de les denúncies per abandonament il·legal de residus a la via pública. Per fer-ho, no només es fan servir les càmeres sinó que també ajuda molt la  col·laboració ciutadana.

denuncies abandonament deixalles 1

 Per la seva banda, Aleman assegura que es vol incrementar la presència de càmeres de seguretat al municipi, incloent a urbanitzacions on encara no n’hi ha. El cap de la policia explica per a què es disposaran les noves càmeres.

denuncies abandonament deixalles 2

Les multes per abandonament il·legal de deixalla poden variar segons la infracció, tot i que poden voltar els 1.000€.