L’atur es redueix a Tordera per segon mes consecutiu


L’atur es redueix a Tordera durant el mes de juliol. La xifra de persones sense feina s’ha reduït en 65 persones al municipi. Així doncs, s’aconsegueix el segon mes consecutiu de reducció d’atur a Tordera després del gran increment provocat, principalment, per la crisi de la COVID-19.

Actualment a Tordera hi ha 1355 aturats, prop d’un 4,6% menys que al mes de juny.  Tot i així, les xifres segueixen essent altes respecte les dades d’abans de la pandèmia, quan al mes de febrer hi havia 1.184 persones sense feina.

No obstant, les dades d’atur a Tordera, que arriba als 19,37%, superen la mitjana del Maresme, que en general baixa en 741 persones, situant-se al 14,44%. A nivell del Maresme, les dades es tradueixen en 28.876 aturats durant el mes de juliol.

Respecte les poblacions veïnes, la gran majoria registra una reducció, segurament, per l’impuls dels sectors econòmics durant l’estiu. A Santa Sussanna hi ha 213 aturats, 1295 a Malgrat de Mar, 2470 a Pineda de Mar i 642 a Palafolls.