La COVID-19 anul·la la Festa Major de Sant Daniel


L’Associació de Veïns de la Urbanització de Sant Daniel s’ha vist obligada a suspendre la Festa Major d’aquest estiu. És una decisió presa recentment davant la situació sanitària que es viu al territori català.

La decisió s’ha pres després que la junta de l’associació veïnal dugués a terme un anàlisi del moment i valorés la possibilitat de realitzar activitats mantenint les mesures sanitàries. Quelcom, doncs, que tal com assegura el president de l’AAVV de la urbanització de Sant Daniel, Jesús Saltó, ara mateix és “molt difícil”.

no fm sant daniel 1

Per tant, la COVID-19 ha anul·lat activitats com el concurs de dibuix, jocs aquàtics o la tercera edició del Sopar Popular. Malgrat això, el president de l’associació de veïns no descarta altres activitats durant l’any.

no fm sant daniel 2

La Festa Major de Sant Daniel s’havia de celebrar aquest 8 d’agost.