Noves mesures de contenció a la Corporació de Salut Maresme i la Selva


Els hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’Hospital de Calella i l’Hospital de Blanes, començaran a aplicar, a partir de la propera setmana, noves mesures per tal d’evitar l’afluència de persones als centres i reduir així el risc de contagi per la Covid-19.

Tot plegat és a partir d’avui, dijous 6 d’agost, quan es restringeixen els horaris de visita a pacients no contagiats de coronavirus, ingressats a les plantes. L’horari s’estableix de 13:00h a 14:00h i de 18:00h a 20:00h de dilluns a divendres, i de 12:00h a 14:00h i de 18:00h a 20:00h els caps de setmana. La resta d’horaris estaran subjectes a autorització del personal assistencial. A més, cal tenir en compte que només es permetrà la visita d’un acompanyant per pacient dins d’aquest horari. Les visites a pacients positius de Covid-19 no estan permeses. La doctora Joana Blázquez detalla les noves mesures.

mesures csms Joana Blázquez

També es restringeixen els accessos als centres; l’entrada als Hospitals de Calella i de Blanes es farà únicament per la porta principal. Per altra banda, la doctora Susanna Bosch explica que es reforçarà la vigilància als centres.

mesures csms Susanna Bosch

L’objectiu principal és reduir el nombre de persones que acudeixen als centres sanitaris per evitar, en la mesura del possible, la propagació de la Covid-19.