Mas Mora suspèn la festa major pel risc del coronavirus


La festa major del veïnat de Mas Mora ha quedat anul·lada per la crisi del coronavirus. Seguint la línia de la majoria d’urbanitzacions de Tordera, enguany ha estat impossible la realització de la celebració popular degut a l’increment de casos positius de COVID-19 a Catalunya.

El president de l’Associació de Veïns de Mas Mora, Miquel Martín, al·lega que és una decisió pensada “per a la salut de tothom”.

no fm mas mora 1

Per tant, enguany no es podran celebrar activitats com la xocolatada infantil, els balls en línia, el concurs de dòmino o la festa de l’escuma. Una edició que es preparava amb il·lusió, segons assegura Martín, ja que es preparaven canvis en la programació. El més rellevant, havia de ser un canvi de data: en comptes de celebrar la festa major de Mas Mora la primera setmana d’agost, s’havia de fer a mitjan de juliol. Escoltem Miquel Martín.

no fm mas mora 2

Miquel Martín no ha volgut avançar els canvis en programació, una sorpresa que reserva per l’any vinent.