5 nous adolescents s’incorporen a la brigada jove


Durant aquest mes d’agost s’ha activat la segona part de la brigada jove de Tordera. La iniciativa, que impulsa a principis d’estiu de cada any les regidories de joventut i ocupació, ofereix llocs de treball per joves d’entre 16 i 19 anys.

Aquest any, davant l’allau de sol·licituds rebudes (53) els diferents departaments han decidit que, en comptes de cinc places, se n’oferissin 10. En total, cinc joves han treballat durant el juliol i cinc de nous ho faran durant aquest mes d’agost. La regidora d’obres i serveis, Bàrbara Vergés, explicava aquest canvi.

barbara brigada jove 1

L’objectiu principal és possibilitar l’accés a l’ocupació dels adolescents, amb la intenció que aquest col·lectiu que es troba en període de vacances escolars percebi ingressos i s’iniciïn en el món laboral. Ens explica les opcions a escollir la regidora Vergés.

barbara brigada jove 2

Actualment la brigada municipal i la jove treballen junts en diferents reparacions i obres de millora en instal·lacions i espais del poble.