Es manté el mercat dels dimarts indefinidament


L’Ajuntament de Tordera manté ha reafirmat la voluntat de mantenir el mercat dels dimarts. Aquest anunci l’ha fet la regidora de mercats, Nàdia Cantero, després que els paradistes intersetmanals es mostressin a favor de mantenir l’activitat.

La iniciativa dels dimarts, que va impulsar-se des de l’Ajuntament amb l’inici del confinament, té l’objectiu principal d’abastir amb l’alimentació bàsica als torderencs durant el temps en què el tradicional mercat dels diumenges es trobava fora de servei. La regidora Nàdia Cantero anuncia els motius de la continuïtat del mercat.

dimarts mercat 1

Des de fa unes setmanes el mercat del cap de setmana ja ha reestablert el servei amb normalitat, tot i que mantenint mesures de seguretat. Des de llavors, les parades d’aliments frescos del dimarts han anat disminuint a favor del diumenge.

Actualment només hi queden tres de les dotze parades que hi ha hagut durant el confinament. El motiu principal de l’abandonament d’algunes parades ha estat la disminució de vendes. Tot i així, Joan Aguilera, paradista de “Cargols Maymí” fa un balanç que considera “excel·lent”.

dimarts de mercat 2

Finalment, de manera indefinida durant el 2020 es mantindrà el mercat matinal dels dimarts a la plaça de l’Església.