L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE LES FARRERES ES TORNARAN A MANIFESTAR DEMÀ. ALEGUEN QUE NO S’HA COMPLERT UN PREACORD SIGNAT AMB L’AJUNTAMENT DE TORDERA.


L’associació de veïns de Les Farreres es tornaran a manifestar a partir de demà a la rotonda d’accés de la carretera de Fogars. Segons un pre-acord signat entre els veïns i l’Ajuntament de Tordera, s’establia que si no es presentava el projecte de reparcel·lació abans del 31 de maig, a càrrec de la Junta de Compensació, l’Ajuntament hauria de canviar el projecte de compensació a un altre de cooperació. A causa de que el termini de presentació del projecte ha passat i l’Ajuntament no ha donat resposta a les reclamacions veïnals. el pre-acord establia que es reprendrien les manifestacions a partir de demà. El president de l’associació de veïns, Jose Luis Navas, explica en que consistia el pre-acord amb l’Ajuntament de Tordera.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia ha negat l’existència de cap acord documentat. Garcia, assegura que no permetrà que aquest grup veïnal, marqui el ritme de treball de l’Ajuntament de Tordera.

El president de l’associació de veïns, Jose Luis Navas, anuncia que demà és tornaran a manifestar ininterrompudament.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegura que la seva voluntat és negociar amb les dues parts veïnals. Garcia explica una situació d’aquest mateix matí, que demostra la seva disposició a intentar arribar acords.

El grup de veïns que demà és manifestaran demanen disculpes als comerciants que puguin sentir-se perjudicats amb les seves accions. L’alcalde de Tordera, anuncia un dispositiu especial per intentar hagilitzar els problemes de trànsit que la manifestació pugui ocasionar.