Comença el 9è concurs de fotografia digital “Pont de Ferro 2020”


FotoClub Tordera enceta el 9è concurs de fotografia digital “Pont de Ferro 2020”. És una de les propostes d’estiu que proposa l’entitat i que ja ha obert la convocatòria.

El president de Fotoclub Tordera, Xavier Llop, explica sobre què han de tractar les imatges.

concurs pont de ferro 1

El concurs “Pont de Ferro 2020” és obert a tothom i es poden inscriure al formulari d’inscripció obligatori i gratuït. El president demana que es comuniqui el nombre de fotografies que s’envien per tal d’assegurar-se que totes són rebudes. Xavier Llop anima a tothom a participar.

concurs pont de ferro 2

El concurs repartirà 200€ en premis i un trofeu únic: una representació de l’antic pilar del Pont de Ferro. El concurs està reconegut per la Federació Catalana de Fotografia. Trobareu les bases a la web de l’entitat torderenca (http://fotoclubtordera.cat), a la pestanya concursos.

El termini de presentació de fotografies està obert fins el 6 de setembre.