Finalment el primer equip del CFTordera jugarà la propera temporada al grup de la província de Girona


La federació catalana de futbol, l’organisme oficial del futbol amateur, va fer oficial el passat dimarts 21 de juliol, l’enquadrament provisional dels dos grups de conjunts que militaran a segona catalana.

Enguany, la categoria ha patit una reestructuració per tal de complir les mesures de seguretat. Per tant, la lliga ha dividit els dos grups que ja contenia (Girona i Barcelona) en dos subdivisions més. Aleshores,  el resultat final han estat 4 agrupacions d’onze equips que en funció de la província a la que pertanyen acaben derivats a un grup o a un altre. 

En primera instància, tot i que històricament l’entitat torderenca ha competit pràcticament sempre a la província de Girona, la FCF, va decretar que tècnicament el CF Tordera forma part de la província de Barcelona, per tant l’equip dirigit per Josep Matas Pai va quedar enquadrat de forma provisional al grup 2.B amb equips majoritàriament barcelonins.

La junta de l’entitat municipal no compartia la decisió de la Federació Catalana de Futbol i a posteriori va recórrer a un recurs amb la finalitat d’assolir el trasllat del conjunt torderenc a un dels grups gironins.

El CF Tordera va emetre un comunicat el passat 2 de juliol informant de la rectificació de la FCF.

Aleshores, el CF Torderenc queda automàticament enquadrat al grup 1 (província Girona) subdivisió b.

Dit això, es veurà les cares amb els següents conjunts:

  • FARNERS C.E. “A”
  • MALGRAT C.D. “A”
  • BLANES C.D. “A”
  • QUART U.E. “A”
  • BEGUR C.F. “A”
  • TOSSA U.E. “A”
  • CASSA U.D. “A”
  • TORROELLA U.E. “A”
  • PALAFRUGELL C.F. “A”
  • GUIXOLS A.D. “A”

Pai, en declaracions a Ràdio Tordera, analitza els candidats a aspirar a un hipotètic ascens i repassa els rivals directes del CF Tordera.

Pai equips 1

Josep Matas Pai, tècnic del conjunt groc i vermell, ens detalla quins beneficis obtindrà l’entitat torderenca arran d’aquest canvi de grup.

Pai equips 2

La Federació ha informat que no descarta cap canvi a última hora, per tant, a hores d’ara l’enquadrament és provisional.