S’instal·larà una nova residència geriàtrica a Tordera


A Tordera s’hi instal·larà una nova residència geriàtrica. Així es va aprovar al Ple Municipal del mes de juliol en què des del govern de l’Ajuntament es va exposar que el terreny ja estava preparat per a acollir un centre d’aquest ús. La nova residència es construirà a la zona de Sant Jaume – Mas Martí.

El regidor d’urbanisme, Josep Llorens, exposa l’objectiu de l’aprovació d’aquest punt.

residencia juntsxtordera

Des de la CUP votaven contràriament a la proposta ja que consideren que aquest servei ha de ser de titularitat pública i no privada.

residencia cup

Des de +Tordera valoren positivament aquesta edificació. Així, asseguren que és una “obligació de l’Ajuntament” el fet de crear aquest equipament i replicava que era molt beneficiosa la col·laboració público-privada amb què s’hi treballarà.

residencia +tordera

El grup municipal de Ciutadans veien favorablement l’oportunitat d’implementar nous llocs de treball. Escoltem la portaveu Miriam Rocabruna.

residencia cs

Per la seva banda, En Comú Podem Tordera valorava de manera positiva la instal·lació de la residència per atendre la demanda del creixement de l’envelliment de la població. Salvador Giralt presenta els motius de l’abstenció.

residencia ecp

Marta Paset, portaveu d’ERC+gent de tordera+jovent republicà, afirma que al partit els preocupa que es prioritzi el sector privat i no s’ampliï el geriàtric municipal. El grup s’abstenia amb preocupacions per l’alteració residencial que es pot produir.

residencia erc

Per la seva banda, el PSC defensava que és una “opció que enriqueix l’oferta de serveis a la gent gran de Tordera”. Així mateix, també defensava que tot i ser una residència privada, les places són públiques.

residencia psc

El punt va quedar aprovat per 10 vots a favor, 6 abstencions i 1 vot en contra.