L’Ajuntament prepara una sessió telemàtica dirigida al teixit productiu local


L’Àrea de Promoció Econòmica organitza una nova sessió formativa online. Aquest curs té la intenció de poder fer mostrar com obtenir certificats digitals per fer tràmits administratius per internet. La sessió serà telemàtica, organitzada per la plataforma Google Meet, i es prepara pel proper dimarts 4 d’agost a les 16h de la tarda.

L’objectiu de la reunió és facilitar al comerç i empresariat local la relació amb l’administració de manera electrònica, exposant els diferents certificats digitals que existeixen, com s’ha de presentar les sol·licituds i es tractarà els tràmits més habituals amb l’Agència Tributària i Seguretat Social.

Totes les persones interessades es poden inscriure’s a la formació, a través d’un formulari digital que es pot trobar  ala web de l’ajuntament (www.tordera.cat). Amb anterioritat a la sessió formativa s’enviarà un correu electrònic als participants amb l’enllaç a la sessió telemàtica.

Aquesta acció formativa forma part del paquet de mesures que s’han emprès fa setmanes des dels Departaments de Promoció Econòmica i Ocupació amb la voluntat d’oferir eines i recursos que facilitin l’adaptació als mitjans telemàtics i la comunicació amb l’administració.