EL DEPARTAMENT DE BENESTAR SOCIAL RECORDA DE LA CONVOCATORIA D’AJUDES PER A PERSONES AMB DEPENDÈNCIES.


El Departament de Benestar i família a través de l’institut català d’assistència i serveis socials, continua la convocatòria d’ajuts per a persones amb dependències –fonamentalment gent gran- per tal que puguin mantenir-se al seu entorn social i familiar habitual a través d’una prestació econòmica de fins a 240 euros mensuals i la prestació de serveis a domicili. Aquesta ajuda s’inclou en el programa “Viure en família”, que aquest any es reorienta cap a la gent gran amb dependència moderada i severa i cap a persones amb discapacitat. La regidora de benestar social, Merce Jimenez, explica en que consisteix el programa “Viure en família”.

Aquesta nova convocatòria estarà en vigència fins al 10 d’octubre de 2005, data fins la qual es podran presentar les sol·licituds a les oficines de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tordera.