Oberta a convocatòria una plaça de conserge a l’escola Serra de Miralles


L’Ajuntament de Tordera obre una convocatòria per al procés selectiu per a la contractació d’un/a treballador/a per cobrir la plaça vacant de conserge d’escola.

La plaça s’ofereix per cobrir la plaça vacant de conserge escola Serra de Miralles per excedència de la persona que l’ocupava, inclosa al Grup E, mitjançant sistema de selecció de concurs de mèrits, prova pràctica i capacitació.

La contractació serà en règim laboral temporal, categoria de “conserge d’escola”, amb una jornada partida de 37,5h setmanals, horari establert segons les necessitats del servei i un mes de període de prova. Alhora es crearà una borsa de conserges amb una durada de 2 anys.

El termini i la forma de presentació de candidatures es farà mitjançant la instància normalitzada, preferentment de forma telemàtica. El període s’estableix des de l’endemà de la publicació de la convocatòria al taulell del web.