EL BISBAT DE GIRONA ORGANITZA UNA PEREGRINACIÓ PER AJUDAR ALS MALALTS DE LOURDES. UN AUTOCAR SORTIRÀ DE TORDERA PER PARTICIPAR EN L’ACTIVITAT.


El bisbat de Girona organitza un any més una peregrinació de voluntaris a Lourdes. L’objectiu de la sortida és ajudar als malalts i col·laborar en les tasques quotidianes, durant els 4 dies de peregrinació, tal i com explica una de les responsables de l’activitat, Maria Dolors Oliveres.

Maria Dolors Oliveres recorda que la sortida està oberta a tothom, tant per a les persones voluntàries a ajudar als malalts, com per persones interessades a visitar el santuari.

La sortida serà del 25 al 29 de juny. Tordera organitzarà un autocar per participar en l’activitat. Les inscripcions es podran formalitzar a partir del mes de maig, al local de Càritas, de 6 a 8 del vespre. Per mes informació es pot trucar al 610.051.924 o al 972.87.81.12.