IniciAppEl ple aprova una modificació de crèdit per afrontar el coronavirus

El ple aprova una modificació de crèdit per afrontar el coronavirus

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Tordera ha aprovat una modificació de crèdit de 250.000€ amb la voluntat de fer front les despeses de la COVID-19.

El govern ha portat a ple una modificació finançat per les baixes per anul·lació del pressupost per “donar suport a totes i cadascuna de les necessitats” que han sorgir durant la crisi sanitària i econòmica que se n’han derivat. És per això que es posen en marxa nous sistemes de prevenció que suposen un 22% de la modificació de crèdit. Per a famílies, gent gran i teixit comercial i productiu del municipi, es destina el 41% de la modificació. El 26% anirà a la reconstrucció e l’hospital de pobres. La regidora d’hisenda, Jennifer Jansa, detalla algunes de les accions que es derivaran de la modificació de crèdit.

psc modificacio de credit

El regidor de la CUP, Oriol Serra, criticava que hi ha partides que no s’ha detallat la seva destinació final.

cup modificació de crèdit

Des de +Tordera, Xavier Pla destacava que és una modificació que ha suposat un “esforç municipal”. Per això hi votava favorablement.

+tordera modificacio de credit

Per la seva banda, Ciutadans Tordera assegura que hi ha modificacions “obligatòriament necessàries” però troba que n’hi ha d’altres que presenten una “falta de comunicació”, motiu pel qual hi votaven en contra. Les explica la portaveu del partit Míriam Rocabruna.

ciutadans modificacio de crèdit

Per part d’En Comú Podem Tordera, Salvador Giralt votava en contra perquè assegurava que aquesta modificació de crèdit “no dona resposta a les necessitats reals” del poble.

ecp modificació de crèdit

Des d’ERC Tordera, Gent de Tordera i Jovent Republicà, votaven en abstenció defensant que no se’ls ha incorporat les propostes que es van fer en aquesta modificació

erc modificació de crèdit

Per part del govern, Junts per Tordera destaca que aquesta modificació es fa amb l’objectiu d’afrontar la COVID-19 des del poble. Joan Carles Garcia, alcalde de Tordera, assegura també que hi haurà més modificacions durant els propers mesos, segons la situació que es visqui.

juntsxtordera modificació de crèdit

L’eliminació de les partides de la Fira del Ram o de l’anul·lació d’algunes celebracions i activitats, ha finançat part d’aquesta modificació de crèdit.

La modificació de crèdit va quedar aprovada per 5 abstencions, 3 vots en contra i 9 a favor.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES