IniciNoticiesCultura LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DE PRIMAVERA DEL TEATRE CLAVÉ TANCA AQUEST CAP...

LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DE PRIMAVERA DEL TEATRE CLAVÉ TANCA AQUEST CAP DE SETMANA AMB PROPOSTES DE CINE-CLUB I DEL CICLE DE MÚSICA I LLETRA DEL SEGLE XX.

La programació estable de primavera del Teatre Clavé tanca aquest cap de setmana amb dues propostes.
Per una banda, divendres, amb el cicle de Cine-club, coorganitzat amb l’entitat 24 IPHS, es projectarà l’últim film de Fernando Trueba. Sota el títol d’El milagro de Candeal, aquesta pel·lícula fa una denúncia a la vida que es porta a les fabelas brasilenyes i destaca el treball de les persones que intenten canviar i millorar aquestes comunitats. Prenent com a exemple a Carlinhos Brown, músic originari de la comunitat del Candeal, dóna a aquest musical social un to més característic al tema que tracta. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, parla sobre la pel·lícula que es projectarà divendres.

El milagro de Candeal es projectarà divendres, 3 de juny, a les 10 del vespre.
D’altra banda, dins el cicle de Música i lletra del segle XX, es presenta “Terregada”, de la companyia Psàlite, amb Lídia Pujol i Miquel Gil.
Es tracta d?una producció que combina el folklore més arcaic amb les polifonies mediterrànies. És una aposta per trencament vocal que sovint han impregnat les interpretacions corals de folklore en català.
El director del Teatre Clavé, Josep Navarro parla sobre “Terregada”.

“Terregada”, la producció de la companyia Psàlite, serà diumenge, 5 de juny, a les 7 de la tarda al Teatre Clavé.
Amb aquest concert, el Teatre Clavé tanca la programació de primavera, que va començar a l’abril i ha portat a l?escenari grans artistes i produccions de teatre, música i dansa.

ÚLTIMES NOTÍCIES