El CFTordera convoca per avui divendres assemblea ordinària de socis al Camp Municipal d’Esports


Aquesta tarda amb doble convocatòria, (18:30 – 19:00h) la junta directiva del Club Futbol Tordera informa que convoca assemblea ordinària amb set punts en l’ordre del dia. Entre d’altres temes que s’hi tractaran, es farà el balanç econòmic i esportiu d’aquesta passada temporada. També es presentarà el projecte esportiu pel proper curs i es portarà a aprovació les quotes de socis i el pressupost. 

L’assemblea acabarà amb el corresponent torn de precs i preguntes i serà la primera que afronta la junta encapçalada per en Josep Alsina. Recorden que és obligatori l’ús de mascareta i a l’accés de les instal·lacions hi haurà control de temperatura i aplicació de gel hidroalcohòlic per rentat de mans, en aplicació de mesures de prevenció del COVID-19.