Finalitza el casal d’estiu del Club Futbol Tordera


Tot i la situació estatal en la que estem involucrats, el Club Futbol Tordera no va dubtar en restablir l’estructura del casal per tal de complir les mesures de seguretat i evitar qualsevol font de contagis. Per tant l’edició d’enguany s’ha pogut portar a terme satisfactòriament.

El campus esportiu municipal, ha estat organitzat únicament per l’entitat torderenca; és a dir, no hi ha hagut cap associació externa que hagi assumit el control d’aquest.

A diferència d’altres edicions, el casal esportiu del Club Futbol Tordera ha optat per una sèrie d’activitats i personal que desprenien l’ambient d’un campus esportiu més tradicional. Per tant, no s’ha prioritzat la tecnificació i el futbol no ha estat l’únic protagonista d’aquest.

Eric Pacho, coordinador del campus esportiu, ens explica que van haver d’assistir a una sèrie de formacions amb la finalitat d’aprendre a aplicar els protocols de seguretat pertinents.

Marc Salichs, monitor del campus esportiu, fa un balanç notable del casal, ja que esmenta que sempre han tingut sota control els protocols de seguretat. Malgrat això, Salichs, destaca que el campus ha estat marcat per un gust agredolç que ha impossibilitzat les relacions socials en certa mesura.

Pacho, en declaracions a Ràdio, valora el desenvolupament d’aquesta edició condicionada pel risc d’infecció.

Eric Pacho 1

Des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera, us mantindrem informats de la finalització de la resta de casals del municipi.