L’ASSOCIACIÓ D’AFECTATS DE FIBROMIÀLGIA DE TORDERA, L’ALT MARESME I LA SELVA ORGANITZEN EN MOTIU DEL DIA MUNDIAL DE LA MALALTIA DIVERSES ACTIVITATS DE DIVULGACIÓ.


L’associació d’afectats de fibromiàlgia de Tordera, l’Alt Maresme i la Selva, organitzen el proper 12 de maig, diverses activitats, en motiu del dia mundial de la malaltia. L’entitat també realitzarà demà, dia de Sant Ponç, activitats diverses com: Distribució d’adhesius del símbol de la fibromiàlgia i síndrome de la fatiga crónica, dissenyat per Agatha Ruiz de la Prada, divulgació de díptics informatius sobre les malalties, venda de samarretes, entre d’altres, tal i com explica la portaveu de l’associació d’afectats de fibromiàlgia de Tordera, l’Alt Maresme i la Selva, Anna Garcia.

El 12 de maig, dia mundial de la fibromiàlgia i síndrome de fatiga crònica, és realitzarà una trobada a la plaça de l’Ajuntament, on es llegirà el segon manifest de la malaltia a càrrec de l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia. En aquest acte han estat convidats tots els alcaldes, regidors, directors dels hospitals comarcals, directors i metges dels centres d’assistència primària i membres de totes les entitats i associacions de les poblacions de l’Alt Maresme i la Selva, a qui se?ls farà entrega del Manifest. La lectura del segon manifest de la fibromiàlgia i síndrome de fatiga crònica, serà el dijous, 12 de maig, a les 6 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament i està obert a tothom.