EL PRESIDENT DE CONVERGÈNCIA DEMOCRÀTICA DE CATALUNYA, ARTUR MAS, VISITARÀ AQUESTA TARDA EL NUCLI DE TORDERA.


Aquesta tarda, a partir de dos quarts de 7, el president de Convergència Democràtica de Catalunya, Artur Mas, farà una passejada pel centre comercial de Tordera, acompanyat per l’alcalde, Joan Carles Garcia.
La passejada s’iniciarà a la Plaça de la Concòrdia i en el transcurs de tota la visita, Artur Mas estarà acompanyat, també, de Manel Rodríguez, president de CDC-Maresme, d’Enric Creus i Xavier Badia, vicepresidents de l’Agrupació, i dels diputats Jordi Turull, Lluís Corominas, i Ramon Camp, vicepresident segon del Parlament de Catalunya.
La visita d?Artur Mas a Tordera s’emmarca dins un cicle de visites de responsables polítics de CDC que va iniciar el mateix Artur Mas el passat mes de gener.
Durant el matí visita la població d’Arenys de Mar, on ha farà una roda de premsa per valorar l’actualitat política de temes concrets que afecten la comarca del Maresme.