Oberta la convocatòria d’ajudes per a la rehabilitació d’edificis


L’Agència Catalana de l’Habitatge ha obert dues línies de subvenció per a la rehabilitació dels elements comuns dels edificis de tipologia residencial. La finalitat és fomentar la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat, així com la conservació i la millora de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat.

Aquestes subvencions contemplen actuacions en els edificis d’habitatges de tipologia residencial col·lectiva, incloent-hi les que es facin a l’interior dels habitatges sempre que estiguin vinculades a la realització d’una actuació global a l’edifici, que s’adrecin a la millora de l’eficiència energètica i sostenibilitat. Així com la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat dels habitatges unifamiliars aïllats o agrupats en filera. Per altra banda també subvenciona actuacions de conservació i actuacions per a la millora de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat.   

Per a consultar qui pot reclamar aquestes ajudes es pot consultar els requisits al Consell Comarcal del Maresme (https://www.ccmaresme.cat/oberta-la-convocatoria-de-subvencio-per-a-la-rehabilitacio-dedificis/).

Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament fins al 18 de setembre de 2020.