Les targetes moneder pel menjador escolar 2019-2020 quedaran inoperatives aquest divendres


La Direcció General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa ha anunciat que les targetes moneder que es van lliurar el mes de març als alumnes beneficiaris d’ajuts de menjador escolar per al curs 2019-2020 quedaran inoperatives aquest proper divendres, 31 de juliol. Des d’aquesta data, Educació iniciarà el procediment per deixar les targetes amb saldo zero.

Tot i això, el departament recorda que no s’ha de llançar les targetes ja que les famílies beneficiàries les hauran de conservar en bon estat i retornar-les al centre educatiu on l’alumne estigui escolaritzat durant l’inici del nou curs.

El sistema de targes moneder es va activar el mes de març, coincidint amb el període de confinament, per tal de garantir que els i les alumnes beneficiàries dels ajuts de menjador escolar puguessin disposar dels diners equivalents als que haurien percebut si no hagués estat suspès el servei de menjador escolar des del 13 de març.

En total, el Consell Comarcal va repartir 7.800 targetes als Ajuntaments del Maresme i aquests les van fer arribar a les famílies beneficiàries. A Tordera se n’han repartit, entre les de l’Ajuntament i el Consell Comarcal, prop de 400 targetes moneder.