L’Ajuntament critica que l’Estat no ha tingut en compte les seves propostes en les obres de la N-II


Les obres de la N-II, al seu pas per Tordera, tenen l’objectiu de millorar la seguretat i la comunicació amb Girona. El govern de l’Estat, adjudicatari d’aquest servei, preveu un augment de l’amplada de la via, reduint els revolts i instal·lant vials de servei a banda i banda de carretera.

Tot i així, des de l’Ajuntament de Tordera critiquen que són unes obres que deixen Tordera com a “cul de sac” de l’enllaç amb Girona. El regidor de l’Ajuntament de Tordera, Josep Llorens, lamenta que al municipi no s’hagi implementat la mateixa millora que a altres punts.

N-II llorens 1

Llorens assegura que des de l’Ajuntament de Tordera es va proposar diferents alternatives que afavorissin el municipi torderenc. Unes propostes que sembla que no s’han tingut en compte. Ens les explica en declaracions a Ràdio Tordera.

N-II llorens 2

Les obres segueixen en marxa i, ara per ara, es troben a l’entrada de Tordera, tot produint una reducció de la velocitat en aquest tram.