LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DE PRIMAVERA DEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUEST CAP DE SETMANA PROPOSTES DE CINE I TEATRE.


La Programació estable de primavera del Teatre Clavé presenta aquest cap de setmana propostes de cine-club i teatre.
Aquest divendres, 6 de maig, dins el cicle cine-club, co-organitzat amb l’entitat Cine-club 24 IPHS, es projectarà la pel·licula “Cosas que hacen que la vida valga la pena” de Manuel Gómez Pereira. L’argument parla sobre una oficinista de l’INEM divorciada i avorrida que no ha tornat a tenir cap relació des que el seu marit la va abandonar per una dóna més jove que ella. La projecció de la pel·licula, serà divendres a les 10 de la nit.
D’altra banda, diumenge 8 de maig, arriba l’obra “Sa història des senyor Sömer” de Patrick Süskind. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, assegura que aquesta obra és una de les millors peces teatrals dels últims temps.

El personatge que ens explica la història crea un forat de pany a través del qual ens ofereix l’oportunitat de conèixer els secrets reals del senyor Sömer.
La representació, serà diumenge, a les 7 de la tarda. Les entrades anticipades per les dues propostes del cap de setmana es poden reservar al Teatre Clavé o trucant al 93.765.05.72.