ELS MOSSOS D’ESQUADRA ANALITZEN LES VERSIONS DELS TESTIMONIS DEL TIROTEIG PRODUÏT DISSABTE EN UNS TERRENYS PROPERS AL CLUB DIANA, PER ENCAMINAR L’INVESTIGACIÓ.


Mentre els Mossos d’Esquadra recullen indicis per aclarir com es va produir el tiroteig de dissabte a la tarda en uns terrenys propers al club Diana i la carretera N-II, alguns dels testimonis ja han donat la seva versió dels fets. Una de les persones que va veure com es desenvolupava l’acció assegura que després de sentir la fressa de les bales va veure com alguns dels implicats en la disputa introduïen dos cossos en un dels vehicles que hi havia a la zona.
Els agents de la regió policial Metropolitana Nord de Barcelona que s’han fet càrrec de la investigació del cas ja han recollit diversos testimonis de gent que assegura haver presenciat, o sentit, el tiroteig però encara no hi ha una línia d’investigació ben definida, i tampoc no s’ha pogut contrastar la veracitat de les versions recollides. Una de les vies de treball que ja està oberta gira entorn de les bales que es van trobar en el lloc dels fets, que estaven sense beina i que són de calibre 6.35, segons han explicat fonts properes a l’investigació.
Tot apunta que podria tractar-se d’un tiroteig relacionat d’alguna manera amb el tràfic de drogues i amb la prostitució, però el calibre de les bales no es correspon amb el diàmetre de munició que utilitzen habitualment les bandes integrades per persones de l’Europa de l’est, que en un primer moment, i segons les descripcions dels testimonis, es van relacionar directament amb els fets que ara s’investiguen. Els Mossos d’Esquadra, encara no han efectuat cap detenció en aquest succès i el cas continua obert.