Es readaptarà el sopar popular de Festa Major si la COVID-19 ho permet


L’Ajuntament de Tordera va avançar la setmana passada el format en què es planteja la Festa Major de Tordera de finals d’agost. La celebració, que està preparada per si la covid-19 ho permet, planteja una festa sense actes tradicionals com el sopar popular.

La gran acumulació de gent que es produeix en aquest acte és un dels motius principals pel qual queda anul·lat. El sopar era l’acte de cloenda de la Festa Major de Tordera que acollia centenars de persones.

Tot i així l’Ajuntament prepara un acte, amb les mesures de seguretat pertinents, que el substituirà. Serà un sopar que justament inaugurarà la proposta de Festa Major. El regidor de cultura, Josep Llorens, avançava com es farà aquest acte durant la revetlla de Santa Maria.

llorens sopar fm 1

Cadascú es portarà el seu menjar i beure per tal de garantir les mesures de seguretat i evitar la propagació del virus. Així mateix, a la plaça s’hi organitzaran les taules i cadires amb la distància pertinent. Durant la nit es preveu diferent concerts amb música tranquil·la i amb actuacions que encara no s’han desvetllat. Llorens defensa que no es podia garantir la seguretat del sopar popular tradicional i és per això que es proposa aquest nou format.

llorens sopar fm 2.mp3

L’acte només es durà a terme si la situació sanitària ho permet. En cas contrari, quedarà suspès.