IniciNoticiesCulturaLA PUBILLA I HEREU DE TORDERA 2004, ANNA DALMAU I ELOI ANDALUZ...

LA PUBILLA I HEREU DE TORDERA 2004, ANNA DALMAU I ELOI ANDALUZ SÓN PROCLAMATS PRIMERA DAMA I FADRÍ DEL MARESME, EN UN ACTE CELEBRAT A TORDERA.

La Pubilla i l’Hereu de Tordera 2004, Anna Dalmau i Eloi Andaluz, van ser elegits dissabte, primera dama d’honor i primer fadrí d’honor del Maresme. Tordera va ser l’escenari d’aquest proclamació celebrada en un restaurant torderenc. La representant d’Arenys de Mar, Cristina Iglesias i el de Canet de Mar, Oriol Adserol, van ser proclamats pubilla i hereu del Maresme 2005. Com a primera dama i fadrí van ser escollits el dos torderencs i de segona dama, la representant de Canet de Mar, Laia Dalmau i de segon fadrí, Oriol Galvany, de Vilassar de Mar.
La primera dama d’honor, Anna Dalmau, s’ha mostrat satisfeta per elecció i explica el contingut de les proves realitzades.

Per la seva banda, el primer fadrí d’honor, Eloi Andaluz també es mostrava content per la seva elecció.

La regidora de festes, Maria Angels Cayro, ha valorat molt positivament l’acte i l’organització del certamen.

La pubilla i el Primer fadrí del Maresme 2004, els torderencs, Carme Neira i Jordi Pimas, es van acomiadar del seu càrrec, davant el reconeixement de la seva tasca de tots els assistents.

ÚLTIMES NOTÍCIES