Ràdio Tordera estrena canal de YouTube


Ràdio Tordera aposta per la comunicació integral i diversa per tal d’arribar a tothom. És per això que des de fa un temps hi ha nous mitjans que complementen la programació que s’emet per la 107.1FM. Un dels últims canals en posar-se en marxa ha estat el YouTube. En aquesta plataforma d’allotjament de vídeos s’hi poden trobar tots els continguts audiovisuals com entrevistes als polítics, les videonotícies diàries o entrevistes culturals i d’interès general. El company d’informatius, Nil Fernández, explica com s’estructuren els continguts setmanals a Youtube.

youtube radiotordera

A més del YouTube, al qual us podeu subscriure per ser els primers en rebre el contingut al vostre dispositiu mòbil, Ràdio Tordera compta amb més de 2.800 seguidors a Instagram, més de 7.800 a Facebook i prop de 2.850 seguidors a Twitter. En aquests canals podeu seguir el dia a dia en imatges de la ràdio local de Tordera.