L’AJUNTAMENT DE TORDERA PRESENTA EL CÒMIC “UN VOL PER TORDERA” DAVANT UNA SALA D’ACTES DE LA BIBLIOTECA PLENA DE GOM A GOM.


La sala d’actes de la nova biblioteca municipal, es va omplir ahir de gom a gom en la presentació del còmic “Un vol per Tordera”. Aquest treball recull els fets més significatius de la història del municipi. Entre les persones que han fet possible la confecció d’aquest còmic, cal destacar en l’assessorament històric els historiadors torderencs Xavier Serra, Àngel Torrelles i Mercè Torrelles i en el dibuix de les vinyetes, Lluis Recasens i Ricard Solè. L’historiador, Xavier Serra, va destacar el treball de cercà l’informació per elaborar el còmic.

El guionista i dibuixant, Lluis Recasens, explica el procés que van seguir per realitzar aquest treball.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha destacat la voluntat d’aquest còmic de transmetre l’història del poble.

La distribució d’aquest còmic, no és farà a través de les llibreries. L’ajuntament de Tordera, enviarà una carta a totes les cases del poble, en el qual s’explicarà que amb la presentació d’aquest document a la biblioteca se’ls entregarà gratuïtament el còmic. En acabar l’acte de presentació del còmic, es va oferir al públic assistents una visita guiada per les noves instal·lacions de la biblioteca de Tordera.