TESS MASERO EN PROSA JUVENIL, MARIA GALÍ EN POESIA JUVENIL I QUIM HARO EN POESIA D’ADULTS ES VAN ENDUR AHIR ELS PRINCIPALS GUARDONS DELS PREMIS SANT JORDI. EL JURAT VA DECLARAR DESERTS EL PREMIS DE CONTES BREUS I RECERCA LOCAL.


L’auditori del Teatre Clavé, va ser l’escenari ahir de l’entrega de premis Sant Jordi en poesia, contes breus i recerca local, en categories juvenil i adults. Els nois i noies de 15 a 18 anys en prosa, el segon premi va ser per Olga Pedreira amb el treball “Un problema no ho és tot” i el primer per Tess Masero, amb “La boja de la meva veïna”. La jove escriptora, es mostrava satisfeta per el premi.

En poesia, el segon premi va recaure en Natàlia Llopart, amb “Perversa enveja”. Llopart, estava contenta amb el resultat del concurs.

El primer premi en poesia, va ser per Maria Galí, pel seu treball “Per què blanc?”.
En la categoria d’adults, de la modalitat de poesia el segon premi va recaure en Maria Teresa Reyner, pel seu treball “D’un temps, el meu”. Reyner, no s’esperava aconseguir un premi en el concurs d’enguany.

El primer premi va recaure en Joaquim Haro, amb la poesia “La memòria de l’aire”. Haro, es mostrava content per aconseguir el guardó.

Els membres del jurat de les modalitats de contes breus i de recerca local, van declarar aquest premis deserts.
Anit, també es va presentar la segona edició del llibre de Salvador Vendrell “Arrels d’un poble”. Cal recordar que fins el 26 d’abril es podrà visitar a la sala d’exposicions del Teatre Clavé la mostra de punts de llibre participants en el concurs premis Sant Jordi d’aquesta modalitat.