IniciNoticiesCulturaL'AJUNTAMENT DE TORDERA COMENÇA AVUI LES ACTIVITATS DE SANT JORDI AMB EL...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA COMENÇA AVUI LES ACTIVITATS DE SANT JORDI AMB EL LLIURAMENT DE PREMIS DEL CONCURS LITERARI EN LA CATEGORIA INFANTIL I PUNTS DE LLIBRE.

L’Ajuntament de Tordera comença avui les activitats en motiu de la diada de Sant Jordi. Avui, a dos quarts de 9 del vespre al Teatre Clavé, és farà el lliurament dels premis del concurs literari Premis Sant Jordi 2005 en la categoria infantil i punts de llibre.
Durant l’acte tindrà lloc la presentació del llibre “Esguards”, el recull dels treballs guanyadors de l’edició anterior. Demà, a la mateixa hora es farà el lliurament dels premis del concurs literari Premis Sant Jordi 2005 en les modalitats de contes breus i poesia juvenil i d’adults i premi de Recerca local “Salvador Vendrell”.
Durant l’acte tindrà lloc la presentació de la segona edició del llibre “Tordera, arrels d’un poble”, de Salvador Vendrell. Enguany més de 170 treballs s’han presentat en l’edició del concurs literari torderenc.
Per últim, l’Ajuntament de Tordera ha confirmat la inauguració el dia de Sant Jordi de la nova seu de la Biblioteca de Tordera, situada al carrer Maragall, al costat de l’institut Lluís Companys.
L’acte tindrà lloc a les 6 de la tarda i es comptarà amb l’assistència de Carles Ruiz, diputat de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i d’Assumpta Bailac, directora general de Cooperació Cultural de la Generalitat de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES