L’AJUNTAMENT DE TORDERA ORGANITZA DEL 19 D’ABRIL AL 14 DE JUNY UN CURS D’HORTICULTURA ECOLÒGICA, A CAN RICASTELL.


La regidoria de medi ambient de l’Ajuntament de Tordera, organitza a partir de demà un curs d’horticultura ecològica. Les sessions aniran a càrrec de Santi Soto, assessor d’agricultura ecològica. El curs s’allargarà fins al 14 d’abril, cada dimarts i dijous de 9 a 1 del migdia a can Ricastell. Santi Soto, explica en que consisteix aquest curs d’horticultura ecològica.

Santi Soto, assegura que el curs serà molt pràctic i per totes les edats.

Avui es farà una xerrada de presentació del curs, al local de la cooperativa agrària, a partir de les 8 del vespre. Tots els interessats a participar en el curs d’horticultura ecològica es poden inscriure als telèfons: 636.831.957 o 93.765.03.80.