El mercat dels dimarts segueix en funcionament


Una setmana més se celebra el mercat dels dimarts a Tordera. Aquesta activitat, que va ser una alternativa en moment de confinament per l’abastiment d’alimentació al municipi, segueix vigent tot i que amb un nombre inferior de parades.

Des de l’Ajuntament de Tordera, la regidora de mercats Nàdia Cantero es mostra a favor de mantenir-lo.

nadia mercat dimarts 1

Amb l’obertura del mercat dels diumenges, el nombre de parades de dimarts va disminuir. La regidora Cantero fa un balanç de l’evolució.

nadia mercat dimarts 2

Des del consistori torderenc s’ha avançat que no es cobrarà la part corresponent de la taxa d’escombraries al temps en què no hi ha hagut mercat. De cares al proper semestre, si l’activitat funciona amb normalitat, es reprendrà el pagament per part dels marxants, tot i que la regidora assegura que “s’està treballant” com fer-ho.