Les PIMEC del Maresme-Barcelonès Nord reclama invertir en l’enllaç del Maresme amb l’AP-7 entre Tordera i Girona


La patronal de les Petites i Mitjanes Empreses (PIMEC) al Vallès Oriental, el Vallès Occidental i el Maresme-Barcelonès Nord van reclamar en una trobada, la setmana passada, una injecció de recursos en aquestes tres zones amb l’objectiu de convertir-los en “una eina de recuperació econòmica”.

Segons demanen els presidents territorials de les PIMEC, cal apostar per infraestructures clau com l’enllaç del Maresme amb l’AP-7 entre Tordera i Girona. La patronal creu que existeix una “discriminació” d’aquesta zona respecte Barcelona, quelcom que afecta directament als comerços de la zona.

A més, durant la reunió els presidents també van reclamar millores en rodalies, potenciar l’aeroport de Sabadell i l’execució del corredor mediterrani.