IniciAppEl CEEB Tordera confirma una nova edició del torneig 3x3

El CEEB Tordera confirma una nova edició del torneig 3×3

L’entitat torderenca va fer oficial el passat divendres 10 de juliol la celebració del torneig estiuenc 3X3. Com el seu nom indica, el 3X3 és una competició amistosa que implementa un format que fomenta el dinamisme mitjançat partits de tres jugadors contra tres en un espai més limitat (mitja pista) .

Enguany les inscripcions ja estan obertes des del passat divendres 10 de juliol i expiraran el 9 d’agost.

Per altra banda, el 3X3 oferirà la possibilitat de participar al torneig a qualsevol jugador que hi estigui interessat, independentment de la seva edat. Per tant, les categories de premini fins a veterans (més de 40 anys) podran formar part de la competició 3×3.

Tanmateix, cada jugador haurà de pagar 15 euros per poder disputar el 3X3 i en cas de sortir-ne vencedor, podrà gaudir dels següents premis, que es repartiran en funció de la categoria:

  • Premini i mini: hi haurà una medalla per a cada integrant de l’equip.
  • d’infantil a júnior (masculí i femení): disposaran d’un xec de 100 euros per a invertir en productes de Sports Tordera.
  • sènior (masculí i femení): se’ls entregarà un premi en efectiu valorat en 200 euros als primers i en 100 euros als segons.
  • veterans (mixte): Rebran 200 euros (primers classificats) i 100 euros (subcampions).

De fet, el torneig constarà també d’un concurs de triples i d’un servei de bar al llarg de tot el torneig.

L’equip d’esports de l’emissora, és a dir la banqueta d’estiu us mantindrà informats de qualsevol novetat que pugui sorgir.

De totes maneres, també podeu contactar amb infoceebtordera@gmail.com o amb els següents contactes:

  • 654644819 (Lidia)
  • 625116504 (Karen).

ÚLTIMES NOTÍCIES