Acció simultània a Tordera i Barcelona d’Aturem la C-32


La plataforma ecologista “Aturem la C-32” ha protagonitzat avui una actuació simultània a Tordera i a Barcelona en protesta contra l’allargament de l’autopista.

L’acció al municipi torderenc s’ha centrat en la represa de la manifestació anomenada “l’emboscada”. En què una quarantena de persones s’han concentrat en defensa dels paratges i boscos de Tordera, Blanes i Lloret de Mar.

A la capital catalana, tretze activistes contraris a l’ampliació de la C-32 fins a Lloret de Mar s’han manifestat al Departament de Territori i Sostenibilitat. Els protestants han intentat entregar un arbre al conseller Damià Calvet, que no hi era present, com a símbol de la resta forestal que comporta destrucció dels boscos que provocaria l’ampliació de l’autopista.