EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA DIUMENGE LA PRODUCCIÓ DEL TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA “LES TRES GERMANES” AMB EMMA VILARASAU, LAURA CONEJERO I NORA NAVAS.


Aquest cap de setmana, arriba un dels plats forts de la programació estable de primavera del Teatre Clavé amb la representació de “Les tres germanes”, d’Antón Txekhov. Aquest producció del Teatre Nacional de Catalunya, compta amb un repartiment de luxe encapçalat per les actrius: Emma Vilarasau, Laura Conejero i Nora Navas. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro, ha destacar la qualitat de l’obra.

“Les tres germanes” també comptarà amb la participació d’actors de renom com: Ferran Rañe, Aldred Lucchetti, Pep Planas o David Bagés, entre d’altres. Les tres germanes, d’Antón Txèkhov, es representarà el diumenge 17 d’abril, a les 7 de la tarda. Les entrades anticipades es poden reservar al Teatre Clavé o trucant al 93.765.05.72.